dinsdag 12 mei 2009

RBM zet in op kostenreductie: doe de Check Up!

Veranderende marktomstandigheden vragen om drastische maatregelen! Ondernemers zoeken naar partners die slimme oplossingen aandragen en kosten kunnen reduceren. Economisch gezien moet de broekriem worden aangetrokken terwijl juist nú het moment is om aan de winkel te werken. De hoogste tijd voor actie van het €-team!

RBM adviseert jarenlang diverse landelijke retail organisaties. Wij kunnen dit ook voor uw organisatie doen door middel van een Check Up. Een bestaande winkel wordt op een eenvoudige wijze geanalyseerd. Hierbij wordt gezocht naar mogelijk goedkopere alternatieven om hetzelfde resultaat te bereiken. Aspecten als duurzaamheid en materiaalgebruik worden aan de orde gesteld. Allemaal met als doel om te komen tot een hernieuwd bouwproces waarin winkels efficiënter en sneller worden gerealiseerd.

De volgende onderdelen worden geheel vrijblijvend onderworpen aan deze Check Up, te weten:
Beoordelen van de investering van het interieur en de interieurafwerking;
Beoordelen van de vloerafwerking op duurzaamheid en onderhoudvriendelijkheid;
Beoordelen van het verlichtingsplan en de keuze en situering van armaturen;
Beoordelen van technische installaties en de juiste toepassing (locatie);
Besparingen op vergunningentrajecten bij gemeenten;
Beoordelen op toekomstige BREEAM In-Use aspecten.

De samenstelling van het €-team bestaat uit technische specialisten die beoordelen waar de kansen liggen en welke aandachtpunten belangrijk zijn. De uitkomsten van de Check Up worden geformuleerd in een rapport en bevatten mogelijke verbeterpunten.

Kies nu voor de gemakkelijke weg en laat het €-TEAM een Check Up t.w.v. € 650,00 uitvoeren. Zie voor meer informatie en referenties http://www.rbm-retail.com/ of bel 0346-552011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten