woensdag 7 januari 2009

RBM goes International

Samen met haar zusterorganisatie Jos de Vries The Retail Company gaat RBM een prestigieus winkelproject realiseren in Libanon. RBM heeft hiertoe samen met Wanzel (D) en Aichinger (D) een consortium opgericht. De algemene directie komt in handen van RBM te liggen om deze “High Class Deli Store” binnen zes maanden te realiseren. Opdrachtgever is de in Koeweit gevestigde succesvolle The Sultan Center. Deze met Ahold te vergelijken organisatie voert diverse portfolio’s in het Midden Oosten en is hiermee de grootste onafhankelijke retailer en daarmee marktleider op het gebied van supermarktketens.
Het nieuwe Gourmet Center in het oude centrum van Libanon wordt een moderne, high class luxe supermarkt met internationale allure. Dit unieke concept is gebaseerd op de best mogelijke mix van luxe gastronomische producten en de dagelijkse boodschappen binnen een “in store dining” formule. De klanten kunnen tijdens het boodschappen doen gebruik maken van diverse eetgelegenheden zoals een sushi bar, pizzapoint, saladbar en fishbar of genieten van heerlijke warme respectievelijk koude dranken aan de coffeebar of freshjuicebar. En op meerdere plekken in de winkel vinden kookdemonstratie plaats. Er gebeurd van alles in de winkel binnen een fantastisch omgeving. Het concept hiertoe is ontwikkelt door The Retail Company die al veel internationale projecten op haar naam heeft kunnen schrijven en ook nu weer in deze opdracht een enorme uitdaging heeft gevonden.
Naast het realiseren van de bouw zullen beide organisaties van de Jos de Vries Holding betrokken zijn bij de Visual Merchandising en de trainingsinstructies van alle stafmedewerkers van deze toekomstige Super Store om het concept zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Niets wordt hierbij aan het toeval overgelaten en alles wordt tot in de details voorbereid en begeleid. Gelijktijdig zullen er naast Libanon ook vergelijkbare projecten in Koeweit worden gerealiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten