maandag 28 september 2009

Luca FloorFashion kiest voor instore communicatie als styling en communicatiemiddel

In samenwerking met Retail Bouw Management heeft Jos de Vries The Retail Company in opdracht van Tegelgroep Nederland de eerste pilotshop ontwikkeld en gebouwd. Bij Luca FloorFashion ben je aan het juiste adres voor de laatste trends en specials op vloergebied. Het is een winkel waar je alles over woonvloeren kunt ervaren, beleven, beoordelen en aanschaffen. Een ware experience. fashionable vloeren van louter duurzame en eerlijke materialen, zoals keramiek, natuursteen of hout, verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Alles wordt hier getoond volgens een laagdrempelig concept. Dus nu eens geen badkamers en keukens als decor maar bijzondere woonvloeren. Het project is gerealiseerd met een zeer korte doorlooptijd en een hoge afwerkingstandaard.

De Luca Floor Fashion winkel heeft in april haar deuren geopend. Het bedrijf heeft voor de bijzondere uitstraling gekozen voor instore communicatie als styling en communicatiemiddel.

De bijzondere opzet van de winkel valt al direct bij de entree van het pand aan de Van Slingelandtstraat op. Boven de receptie, wat tevens dienst doet als afrekenpunt, hangt één van de nieuwe schermen van LG. Hierop zijn filmpjes te zien die helemaal gericht zijn op het merk Luca Floorfashion.
Het hart van de winkel bestaat uit een catwalk. Aan het einde van de catwalk hangt een groot projectiescherm waar verschillende toepassingen van de producten worden
getoond.

De winkel van Luca Floorfashion heeft verder nog twee schermen. Eén van de schermen staat bij onze vloerverwarming. Hier wordt op een visueel eenvoudige manier uitgelegd hoe dit werkt. Het andere scherm hangt in een speciale ‘creation zone’. Juliëtte Renard, Store Manager van Luca Floorfashion, legt het idee achter deze creation zone uit. “Klanten vinden het moeilijk om een beeld te krijgen hoe een bepaalde vloer in hun huis zal staan. Wij hebben meer dan vierhonderd verschillende tegels in de winkel en deze zitten allemaal in de computer. In de creation zone kunnen de klanten op een interactieve manier kijken hoe de gewenste vloer er in hun huis uitziet.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten