maandag 8 juni 2009

Persbericht

Officiële Russische prijs naar Nederlands retail designbureau

Vrijdag 5 juni kreeg Christiaan Rikkers, managing director van Jos de Vries The Retail Company in Noordwijk de prestigieuze Rus Prix Award uit handen van de Russische Ambassadeur, Z.E. K.G. Gevorgian. Het bureau ontving deze prijs voor de bijzondere bijdrage aan de goed betrekkingen tussen Rusland en Nederland.

Ter gelegenheid van de viering van Onafhankelijkheidsdag van de Russische Federatie worden jaarlijks eretoekenningen uitgereikt aan personen en instellingen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de bevordering van Russisch-Nederlandse betrekkingen op handels-, maatschappelijk en cultureel gebied.

Dit jaar gingen de prijzen onder meer naar Koninklijke Shell Groep, minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken en Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW. Jos de Vries The Retail Company kreeg de prijs als MKB-bedrijf voor de beste resultaten bereikt door een Nederlandse onderneming op de Russische markt.

Tijdens de feestelijke uitreiking in het Palace Hotel in Noordwijk sprak Rikkers zijn waardering uit voor de samenwerking met de Russen. Ook benadrukte hij dat de award een groot compliment is voor het hele team: “Deze prijs is een bekroning voor het werk van ons hele team dat zich richt op onze Russische klanten. Het blijkt dat onze speciale retail know-how tot op het hoogste niveau bijzonder wordt gewaardeerd. Voor ons een stimulans om met nog meer energie door te gaan op deze uitdagende markt.”

Jos de Vries The Retail Company uit Maarssen is actief in Rusland sinds 2006 op het gebied van de ontwikkeling van retailconcepten, shopping centers en airport retail. De teams van gespecialiseerde ontwerpers en retail-marketingdeskundigen zorgen voor de directe link tussen creativiteit en commercie. Een combinatie die een succesformule is voor klanten in Rusland en Nederland, maar ook in veel andere Europese landen, India en het Midden-Oosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten